Søre Ål skole har fått «Kriblemidler» til prosjektet ”På lag med Trond Viggo” fra Oppland fylkeskommune. Skolen har jobbet strategisk med kulturarbeid i over 30 år med de daglige samlingsstundene ved skolen som en bærebjelke og en integrert del av læreplanen. Hver morgen når det ringer inn samles alle elevene foran scenen til et kvarters felles start og oppvisning av ulike elver hver eneste dag.

I tillegg til forestillingen «Stilig» med Trond Viggo Torgersen skal skolen ha en kulturuke med tre Lillehammerkunstnere innenfor visuell kunst: Jørn Hagen, Hilde Aagaard og Cecilie Nygren. Uken ble avsluttet med utstilling i foajeen i Maihaugsalen før forestillingen den 17. februar.

Søre Ål skole vant Gullsekken som beste skole for sitt kulturarbeid og forestillingen «Stilig». Skoleprisen blir delt ut til den skolen som lar alle elevene få møte profesjonell kunst og kultur i skoletiden, og som best klarer å integrere Den Kulturelle skolesekken i skolehverdagen. I tillegg til heder og ære får vinneren 100 000 kroner.